Bestellen of direkt kopen van “Het iconenatelier”

Via deze website kunt u het werk van de schilders van “Het iconenatelier” bekijken en met hen in contact komen voor het kopen of bestellen van iconen. De prijzen zijn billijk en varieren van 200 € tot 900 €. Er is een voorraad van ongeveer 80 iconen. Alle schilders waren leerling bij Jan Verdonk en werkten onder Jans supervisie. Alle iconen zijn goedgekeurd door de orthodoxe kerk.

“Het Iconenatelier” is een schildergroep die ontstaan is uit de Iconenschool van Jan Verdonk. Wij zijn vijf jaar geleden bij elkaar gekomen als groep, om onze iconen te verkopen en op bestelling te schilderen, maar ook om te exposeren. Onze eerste expositie in december en januari 2009-2010 in Galerie Kobalt in Culemborg was al heel succesvol.
We zijn een gevarieerd gezelschap. De één werkt Rembrandtesk, een ander lineair, de één werkt met diepe kleuren, een ander is perfectionist en uiterst vaardig met alles. Elk van ons heeft zo zijn eigen handschrift en stijl, en dat maakt een vergelijking voor de toeschouwer des te interessanter.

Het werk van de schilders verschijnt als u hieronder op het icoontje naast hun naam klikt. Heeft u gekozen? Klik dan hier voor contact met Jan Verdonk, die u telefoonnummer en email van de schilder geeft.


Frances de Waal

Ljiljana Stojkovic

Nelia Langeveld

Suzan van Essen

Louis van Veen

Muriel Meeke