Decoratie

Decoratie

Ideeën en inspiratie voor het creëren van geheime kamers in uw huis

U kunt elk detail van uw huis naar hartenlust ontwerpen, maar u moet er wel rekening mee houden hoe gastvrij het is voor gasten en/of kinderen. Als het echter om je verborgen kamer gaat, is dit niet het geval. Je schuilplaats, een geheime kamer waar alleen jij en een select aantal toegang toe hebben. Waarom had je daar niet eerder over nagedacht? Omdat het een onderwerp is dat normaal gesproken niet wordt besproken!

Laat ons enkele van de beste ideeën aanbieden voor het bouwen en verbergen van uw geheime kamer.

ACHTER DE BANK, ER IS IETS STRUCTUREEL.

Een metalen frame dat langs de achterwand achter de bank loopt en eruitziet als een structureel wonder dat bijdraagt ​​aan het luxueuze ontwerp van de woonkamer, kan gemakkelijk de deur naar uw geheime kamer zijn. Niemand zou tenslotte de bank helemaal opzij schuiven om te proberen hem open te duwen, tenzij ze zeker wisten dat het een deur was. Zouden ze het doen?

ACHTER DE SCHAPPEN EN REKKEN

De deur wordt ontgrendeld met een enkele druk op een willekeurig plankblok, net zoals in de films. Is het mogelijk om te veel te hebben? Niet in het minst. Het is heel goed denkbaar en het kan in elk ontwerp dat je maar kunt bedenken. Iconenatelierverdonks’ Beautiful Homes Service is uw one-stop-shop om uw ontwerpfantasieën waar te maken.

ACHTER DE BAR

Het gebied waar al uw bezoekers een leuke tijd zouden hebben, maar nooit een spoor zouden vinden van de geheime kamer waar een van de rekken naartoe zou kunnen leiden. De beste plek om iets te verbergen is immers recht voor je ogen.

GESTRUCTUREERDE MUREN ACHTER DE GESTRUCTUREERDE MUREN

In plaats van een muur kan het een laag zijn die gewoon naar boven glijdt om een ​​mooi verborgen gebied bloot te leggen. Plaats wat stoelen en antiek tegen de muur om het moeilijker te maken om te benaderen, zodat er geen ruimte is voor aarzelen of experimenteren.

BOEKENREKKEN KUNNEN VEEL MEER DAN ALLEEN BOEKEN OPHOUDEN.

Boekenplanken die opengaan als deuren, zoals te zien is in Hollywood-spionagefilms, zijn een prachtige plek om je geheime kamer achter te verbergen. Hoe drukker de rekken zijn, hoe kleiner de kans dat iemand een verborgen gebied raadt. Voeg wat planten en potten toe om het interessant te houden.

WANDPANELEN BINNEN WANDPANELEN

Verborgen muren zijn een moderne stijl met een mysterieus tintje die ideaal zijn voor het verbergen van geheime deuropeningen. Of u nu beton of een suède afwerking gebruikt, u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan patroonalternatieven die niet alleen helpen uw geheim verborgen te houden, maar ook textuur geven aan de algehele inrichting van het gebied.

HOE GEBRUIK JE EEN GEHEIME KAMER IN JE STUDIE

Je geheime kamer kan de ontsnapping zijn die je nodig hebt om het boek dat je aan het schrijven bent of de verzameling die je aan het ontwikkelen bent af te maken op rustige late avonden of afgelegen dagen.

EEN PERSOONLIJK THEATER IN JE EIGEN HUIS

Als je liever alleen films kijkt, kan een privéthuisbioscoop in je geheime kamer snel een plek worden waar je kunt ontspannen en geïnspireerd kunt raken zonder gestoord te worden.

UW OPSLAGRUIMTE

Het is een goed idee om uw meest waardevolle goederen verborgen te houden, of het nu gaat om het opbergen van overtollige boodschappentassen of om ze veilig te bewaren.

Wat zou jij doen met je verborgen kamer?

De meest geschikte interieurarchitectuurstijl voor een huis in Kolkata is:

Het interieur van uw huis is een verlengstuk van uw persoonlijkheid en moet net zo apart zijn als u. Hoewel je misschien bepaalde designtrends wilt volgen, is het ook cruciaal om het een ziel te geven door je eigen persoonlijke touch toe te voegen. Hier zijn enkele van de beste ontwerpideeën voor interieurontwerp in Kolkata.

INSTRUCTIES VOOR ONTWERP

Interieurontwerp is een fantastische manier om jezelf uit te drukken. Gebruik creatieve objecten om uw ruimtes een vleugje grandeur te geven en een blijvende impact te hebben. Klassieke kroonluchters, antieke boekenplanken, voetenbankjes en opvallende vloerkleden staan ​​allemaal op het menu.

Maak gebruik van je decor om jezelf te vertegenwoordigen, maar overdrijf niet. Overweeg grote ruimtes en een luchtige inrichting om creativiteit te inspireren. Voorkom dat u uw kamers volzet met meubels die niet in verhouding staan ​​tot de grootte van de ruimte. Om een ​​balans te vinden, meng je een beetje praktisch met je favoriete huisontwerpen uit Kolkata.

Ruimtes hebben hun eigen verhalen. Wat voor soort verhaal ga je goedmaken voor het jouwe? Begin met het benadrukken van een bepaald facet van uw persoonlijkheid in het decor met opvallende objecten. Houd de rest van het decor aan de subtiele kant als u zich op één belangrijk kenmerk in het ontwerp concentreert om het evenwicht te bewaren en te voorkomen dat uw ruimte te rommelig aanvoelt.

Voeg een aantal symmetrische ontwerpen toe aan je interieur. Natuurlijke symmetrische patronen zijn ongewoon, daarom kunnen dergelijke ontwerpen, vooral wanneer toegepast in de inrichting, de aandacht van uw gasten trekken. Er is nog een reden om uit te kijken naar uw feesten en familiebijeenkomsten!

Dat is alles. Enkele belangrijke overwegingen voor het ontwikkelen van een designmeesterwerk dat de interieurtrends van Kolkata volgt.

Tags :
Share This :