Interieur ontwerp

Interieur ontwerp

Maak een halve en halve make-over voor je muren

Besluiten, besluiten, besluiten! Er zijn er veel in het leven, en we weten zeker dat je dit gevoel herkent als je je badkamerinrichting opnieuw doet. Achtergronden zijn een uitstekende manier om uw muren verfijnder te maken, maar verf is veel gemakkelijker te kiezen en toe te passen. Wat als we je zouden vertellen dat je alles kunt hebben en toch een statement kunt maken?

Gebruik verf en behang om je muren een halve en halve make-over te geven. Ja, u leest het goed. Lees verder om erachter te komen hoe deze combinatie het interieur van uw badkamer nieuw leven kan inblazen en het een nautisch gevoel kan geven.

Iconenatelierverdonk – Badkamer Design Ideas

Iconenatelierverdonk – Installeer een Dado Rail – Design Makeover

STAP EEN: EEN DADO-SPOOR INSTELLEN

Een dado-rail, ook bekend als een stoelrail, is een vorm van gieten die horizontaal over de omtrek van een muur wordt geïnstalleerd om dimensie toe te voegen en, natuurlijk, de ouderwetse charme die u wenst! Zorg ervoor dat je dado-rail niet te hoog of te laag is in deze badkamer – 3 voet boven de grond werkt geweldig!

HET BEHANG IN STAP 2

Niets zegt zo nautisch als de klassieke combinatie van blauw, wit en gestreept! Met dit grappige behang hebben we alles aan elkaar geknoopt. Verticale strepen laten bijvoorbeeld een ruimte met een laag plafond groter lijken.

STAP 3: KIES EEN KLEUR!

Zorg ervoor dat de kleur die je hebt gekozen precies past bij het behang om de halve muur samen te trekken. We kozen voor Iconenatelierverdonk Sleigh Bells # 8295 voor onze badkamerrenovatie met een nautisch thema, omdat het de perfecte neutrale kleur is tegen het blauw-witte behang.

STAP 4: NIEUWE GLANZENDE VERF VOOR DE WANDEN VAN DE BADKAMER!

Verf de onderste helft van de muur en je hebt een mooie nautische muur die fantastisch zal staan ​​in je ideale badkamer!

Dit is de definitieve behanggids voor je huis.

Met de feestdagen in aantocht, hebben we al je vragen beantwoord over het behangen van je huis, en nog een paar meer.

We begrijpen het. Hoewel we allemaal bekend zijn met het concept van een verfproject, worden de meeste mensen afgeschrikt door het vooruitzicht om behang te proberen. Behang daarentegen opent een heel nieuw universum voor je muren. Vooral designerbehang kan wonderen doen om het uiterlijk van een kamer een boost te geven als je het toelaat, en je zelfs in staat stellen om jezelf creatief uit te drukken.

Met zoveel opties en vragen zijn we hier om de mythes rond achtergronden te ontkrachten. We hebben je zorgen aan Nilaya voorgelegd door de behangexperts van Iconenatelierverdonk, en dit is wat we hebben geleerd:

1. Er zijn talloze opties.

De enorme verscheidenheid aan patronen, kleuren en stijlen is verbijsterend. Nilaya By Iconenatelierverdonk biedt een breed scala aan texturen en patronen die lijken op hout, schors, terrazzo, grasdoek, ruwe zijde, baksteen, steen, folie, malachiet, driedimensionale ontwerpen, prachtig weven en vele andere materialen. De uitgebreide ontwerpen variëren van Indiase motieven en bloemen tot geometrische en abstracte patronen, met matte tot glanzende afwerkingen. Hun samenwerkingen met ontwerpers, zoals Sabyasachi Mukherjee en Good Earth, kunnen je muren bijvoorbeeld veranderen in een canvas voor mode en creativiteit. Met de wallpapers kunnen Mukherjee’s klassieke Indiase thema’s, rijke kleuren en texturen die geschikt zijn voor royalty’s nu een deel van je huis zijn. Gedempte tinten worden versterkt met patronen geïnspireerd op India en de natuur in de Good Earth-collectie, die uw persoonlijke ruimtes verrijkt met een vredige zachtheid. Bagh E Fiza Stone neemt je mee naar geurige tuinen met getraliede marmeren gevels, Peony Garden neemt je mee naar de rustige schoonheid van pioenrozen, lotussen en exotische paradijsvogels, en Indechine Promenade neemt je mee op grote reizen.

2. Het is op de lange termijn kosteneffectief en gaat een lange weg.

Uw behang gaat minimaal vijf tot zes jaar mee als het op de juiste manier wordt aangebracht en onderhouden. Achtergronden door Nilaya

Designer partnerships tussen Nilaya by Iconenatelierverdonk en modeontwerper Sabyasachi Mukherjee en Good Earth kunnen je muren veranderen in een canvas voor mode en design.

en zijn verkrijgbaar in rollen van ongeveer 57 vierkante voet. De prijs per rol varieert van Rs 2.000 tot Rs 35.000. Bovendien zijn er installatiekosten, die zowel benodigdheden als arbeid omvatten (ongeveer Rs 500 per rol). De initiële kosten zullen hoger zijn dan schilderen, afhankelijk van hoeveel u nodig heeft, hoeveel oppervlaktevoorbereiding nodig is en wat u kiest. Het vereist echter geen frequente touch-ups.

3. Het zorgt voor flexibiliteit.

We weten nu dat het lang zal duren. Maar wat als je er vanaf moet? Stel dat u een appartement huurt en iets wilt inrichten dat duurzaam is, maar toch gemakkelijk omkeerbaar. Behang is in deze omstandigheden ideaal omdat het kan worden verwijderd zonder de muur te beschadigen of resten en vuil achter te laten. Als u na het verwijderen behangpapier opnieuw wilt aanbrengen of de muur opnieuw wilt schilderen, moet u het oppervlak opnieuw voorbereiden.

4. Oppervlaktevoorbereiding moet worden overwogen.

Wallpaper is redelijk vergeven

ng als het gaat om diverse oppervlakken. Het kan onder andere worden gebruikt op gipsplaat, beton, houten panelen, metselwerk, nieuw en oud pleisterwerk, tegels en laminaat. Wat u moet onthouden, is om voldoende voorbereidend werk aan de muur te doen met POP, stopverf, sealers, lijm en soms voeringpapier.

Droog stofzuigen met het zachte opzetborsteltje is de makkelijkste manier om je mooie designbehang in goede conditie te houden. Een zachte, droge handdoek kan ook worden gebruikt om de muren af ​​te vegen.

5. Houd rekening met de hoeveelheid verkeer en vochtigheid in de kamer.

Wallpapers kunnen in vrijwel elke kamer in huis worden gebruikt, maar er zijn enkele overwegingen die u moet maken. Behang met vinylcoating is bijvoorbeeld ongelooflijk duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het is gecoat om vocht en vuil af te weren, dus gebruik het in gebieden met veel verkeer in uw huis. Het kan ook worden gebruikt in keukens en badkamers, maar vermijd ruimtes met directe blootstelling aan vocht, zoals de douche of een badkamer met slechte ventilatie. Grasdoek is mooi en geeft textuur, maar het is gemaakt van zowel natuurlijke als synthetische vezels. Omdat stoom en vocht het kunnen beschadigen, mag het alleen worden gebruikt in gebieden met weinig verkeer en droge ruimtes. Als je een goede kit en lijm gebruikt, zal vocht geen schade aanrichten. Dagelijkse stoom uit de douche kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het papier gaat schillen, maar als je in een vochtige stad woont, hoef je je geen zorgen te maken. Lekken die niet worden gerepareerd, zullen daarentegen voor chaos zorgen. Waterdichtheid is vereist om zowel behang als verf goed te laten presteren.

Tags :
Share This :